Simia Alba

Kutató és Fejlesztő Kft.

Munkatársak

Fejlesztői csapatunk tagjai jól képzett, megbízható szakemberek, akiket több éves tapasztalattal rendelkező mentorok koordinálnak és tanítanak.

VEZETŐ FEJLESZTŐK
KÖZÖSSÉG
7 éves fejlesztői gyakorlattal rendelkezik globális informatikai rendszerek területén. Legfőbb érdeklődési köre az elosztott rendszerek elméleti és gyakorlati problémái. Céljának tekinti a modern webes technológiák megismerését és alkalmazását a cég munkáiban.

HARAGOS KRISZTIÁN MÁTYÁS


Szenvedélye a programozás. Több, mint 10 évet töltött a külföldi és a hazai versenyszférában. Korábban nem kisebb cégekkel dolgozott, mint a Mercedes, a BMW, a Siemens és a Sony. Mindaddig, amíg a Simia Alba Kft. kutatási projektjei rabul nem ejtették...

TAKÁCS-BAJAY IVÁN


10 éves nagyvállalati környezetben végzett fejlesztői gyakorlattal rendelkezik. Jelentős kutatási és fejlesztési gyakorlata van az összetett, globális informatikai rendszerek, orvosi műszerek és röntgengépek területén is. PhD munkájában kvantuminformatikai és kvantuminformáció elméleti kérdésekkel és modern információelméleti kutatásokkal foglalkozik. A Simia Alba Kft-ben a kutatások vezetésért felelős vezető.

VARGA PÉTER